Márka független szervizelés !

1039 Budapest, Szentendrei út 237.

+36 1 430 30 00

info@gombos.hu

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Hét-Csüt: 07:00 - 18:00 Pén: 07:00 - 16:00
Hívjon Minket! +361 430 3000

Rólunk

GOMBOS SZAKSZERVIZ

Gombos Opel szakszervizünk több mint 25 éve foglalkozik karbantartással, diagnosztikával, villamossági szerelésekkel, alkatrész értékesítéssel, eredet- és műszaki vizsgáztatással, futómű beállítással, csak hogy főbb területeink közül említsünk párat. A harmadik kerület szívében, több mint 30 szakember dolgozik azon, hogy még több elégedett ügyfelet tudjunk köreinkben. Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk egyik legstabilabb pontjának mondhatjuk Gombos Gyula alapítót, hiszen szakértelme és elhivatottsága és minőség iránti elkötelezettsége a vállalkozás védjegyévé vált.

Mindennapi munkánk legnagyobb eredményeként tartjuk számon, hogy bármilyen műszaki hiba esetén vagy az éves kötelező vizsgálatoknál egyre több ismerős arccal, visszatérő ügyféllel találkozunk, illetve nem csak Óbuda köreiben tudunk érvényesülni, mint szakszervíz. Ez nem csak stabil, több 10 éves tapasztalattal rendelkező csapatunk miatt van, szolgáltatásaink felhasználói már megszokhatták, hogy nagyon rövid időn belül tudunk időpontot, előjegyzést biztosítani, így magasan a többi márkaszervízzel szembeni elvárások felett teljesítünk. Továbbá kiemelnénk, hogy a márkához fűződő szaktudásunk kiegészül precíz munkavégzésünkkel is, s ezt mi sem bizonyítja jobban, mint cégünk szolgáltatásainak színvonala, az ügyfelek teljes körű, félrevezetésektől mentes tájékoztatása és a megbízhatóság, melyből elrettentő példával már mindenkinek összegyűlt egy lista. Ha Ön Opel gépjárművel rendelkezik, akkor annak Opel szervizben a helye, ilyen egyszerű. Mi pedig állunk rendelkezésükre a feltüntetett nyitvatartási időben.

DOLGOZÓINK

Opel gépjárművét bízza Ránk és szakértelmünkre!

Gombos Gyula

Ügyvezető

Balázs Rudolf

Szervízvezető

Somody Árpád

Munkafelvevő

Simon Péter

Munkafelvevő

Winkler Tamás

Vizsgabiztos

Zóka Barnabás

Szerelő

Homa Csaba

Szerelő, Villanyszerelő

Dankó Péter

Szerelő

Kilián Péter

Szerelő

Szalai Attila

Szerelő

Farkas László

Szerelő

Payer István

Szerelő

Varga Mátyás

Raktár vezető

Kapus Mária

Raktár pultos értékesítés

Molnár Dóra

Pénztár

RÓLUNK MONDTÁK

Ismerje meg mások véleményét munkánkról.

Török Károly
Budapest

Ha gond van, csak az Gombos Opel! Ezt mondom már évek óta. Ismerősöm ajánlotta, azóta is ők foglalkoznak az autóimmal. Tisztességesek és nagyon megbízható a munkájuk. Villamossági szerelések, műszaki vizsgáztatás és diagnosztika tekintetében magasan a többi márkaszervíz felett állnak Budapesten és környékén.

Szűcs Norbert
Budapest

Lassan 10 éve, hogy máshova nem vinném az autóinkat. Minden alkalommal ugyan azok a nagytudású szakemberek dolgoznak a kocsijainkon, ami számomra nagyon szimpatikus. A családban mindenki opeles, de nem volt még olyan probléma, amit a Gombos Opel ne oldott volna meg. Az eladó alkatrészeik is kifogástalanok. Többeknek ajánlottam már, azóta sincs ez másképp.

Kasza Bálint
Szentendre

Amit a Gombos Opel szakszervizzel kapcsolatban leginkább kiemelnék az a szakértelem és a hozzá tartozó gyorsaság. Mindig gondom volt a 2 hetes várólistákkal, de náluk 3-4 napon belül időpontom van. Maximálisan rugalmasak. Ha rajtuk múlik, a lehető leghamarabb újra használhatom a kocsim.